Виц: Машина за др*ање

Loading...

Отишле Мујо и Хасо на печалба во Германија и по некое време се враќаат дома, Мујо богат, Хасо уште побогат.

Мујо го прашува Хасо:

-Абе Мујо како стана толку богат?

-Па направив машина каде што ќе ставиш паричка и ќе ти го издр*а. 

-А ти бре Хасо, како стана побогат од мене?

-Па и јас направив машина…ќе ставиш паричка и ќе ти го издр*а, ама ако не ставиш уште една не ти го пушта!!

 

loading...
Loading...