Виц: Зет вибратор

Loading...

Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затегнува како користи вибратор.

-Ќерко мори, за тебе маж нема ли?

-Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки да ме оговараат после. Затоа ја користам техниката. 

Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затегнува татко си на маса со две чаши ракија и вибратор. 

-Што правиш бе?

-Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија!

 

loading...
Loading...