Статуи од голи мажи

Loading...

Жената била во кревет со својот љубовник, кога неочекувано дошол нејзиниот сопруг.

Мажот се изнервирал и започнала да го брка љубовникот. Овој скокнал преку прозорот и избегал кон паркот, а по него тргнал и сопругот. И видел љубовникот во паркот фонтана со статуи од голи мажи. Застанал мирно, со надеж дека сопругот нема да го забележи. Одеднаш почнал да слуша гласови од статуите: „Соблечи ги чорапите зашто сите ќе не фатат.“

 

loading...
Loading...