Виц: Алкохоличар

Се јавува пијаница во советувалиште за алкохоличари.

– Ало, дали тоа е советувалиштето за алкохоличари?

– Да, да, повелете.

– Може да ме посоветувате што да пијам вечер?

Пронајдете не на следниве мрежи: