Инженер за планирање на операции

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работници.

Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Инженер за планирање на операции

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/inzhener-za-planiranje-na-operacii/3754

Пронајдете не на следниве мрежи: