Водач на смена во одржување

Loading...

Во Македонија, во Битoлскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работници.

Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Водач на смена во одржување.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/vodach-na-smena-vo-odrzhuvanje/3748

loading...
Loading...