Трговски патник

Loading...

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, понудата наведена подолу би можела да биде можност токму за Вас.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да се пријават на конкурсот за работно
место:
ТРГОВСКИ ПАТНИК HoReCa канал – во секторот за продажба – 1 работно место реон
Битола.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/trgovski-patnik/3785

loading...
Loading...