Виц: Духови

Малиот Трпе го прашува татко му:

– Тато, постојат ли духови?

– Не, сине!

– Ама тато, слугинката ми кажа дека постојат…

– Сине, пакувај стварите, си одиме од овде. Ние немаме слугинка.

 

 

 

 

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: