Вработување за Агент за Телефонска Продажба

Loading...

Доколку се гледате како Консултант за продажба, сега имате одлична можност да бидете консултант на светски познатите брендови:

Дормео, Топ Шоп, Космодиск, Делимано

Позицијата Агент за Телефонска Продажба ви нуди… подетални информации на следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/agent-za-telefonska-prodazhba/1433

loading...
Loading...