Се бара Стручен соработник

Loading...

Имате желба да работите во Реномирана адвокатска канцеларија во Скопје?!

Сега имате можност да станете дел од професионалниот тим на позиција „Стручен Соработник“, со праќање на Вашата професионална биографија на…. подетални информации на следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/struchen-sorabotnik/1509

loading...
Loading...