Оглас за вработување на Сениор Софтвер Девелопер

Loading...

Дипломиравте Софтверско инженерство. Поседувате релевантно искуство во развивање на софтвер во период подолг од три години.

Вие сте на вистинското место. Позицијата Senior Software Developer ви нуди:… подетални информации на следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/senior-software-developer/1568

loading...
Loading...