Се бара менаџер!

Loading...

Се бара менаџер! Претходното работно искуство ви било на менаџерска позиција?

Доколку имате желба да работите на позиција ДИРЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГво Реномирана компанија со дејност продажба на материјали и опрема, и ги поседувате следните квалификации:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/direktor-za-prodazhba-i-marketing/1585,

Ве покануваме да аплицирате.

loading...
Loading...