Вработуваме Контролор за Квалитет

Loading...

Ако имате завршено техничко образование и имате искуство во областа на контрола на квалитетот, и Ви претставува предизвик да вршите мониторинг на производен процес и тестирање на карактеристиките на продуктот, посетете го следниот линк каде можеби се нуди вистинското работно место за Вас.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/quality-controller/1604

loading...
Loading...