Вработуваме Угостителски персонал

Loading...

Имате желба да бидете дел од НАЈУРБАНАТА ДИМЕНЗИЈА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ.

Имате повеќе години искуство во угостителство.

Аплицирајте на: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/shanker/1622

loading...
Loading...