Бараме Менаџер за туризам

Loading...

Поседувате одлични продажни вештини. Одличен планер со цел остварување на продажба и унапредување  на истата, како и проширување на продажната мрежа и придобивање на нови клиенти, тогаш Вие сте Вистинскиот!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/menadzher-za-turizam/1526

loading...
Loading...