Програма за млади банкари

Loading...

Доколку имате универзитетска диплома од областа на економијата, правото, земјоделието, техничките факултети или сте апсолвент на некој од горенаведените области.

Имате желба да го надоградите и продлабочите своето знаење….

Информирајте се подетално како да го остварите истото на следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-apliciranje-/1461

loading...
Loading...