Оглас за Department Leader

Loading...

Оглас за Department Leader.

Водечка, меѓународна, производна компанија, со повеќе од  100 вработени, влегува во Македонија и во моментов нејзината мисија е да пронајде Department Leader – Supplier Management.

Ве покануваме да ги испратите Вашите податоци (на англиски јазик) и да побарате повеќе информации на

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/department-leader—supplier-management/1605

loading...
Loading...