Се бара Ракувач на машини за кроење/ кантирање

Loading...

Се бара Ракувач на машини за кроење/ кантирање.

Поканети се да аплицираат сите кандидати кои имаат завршено средно образование, со чувство за организираност, способности за планирање и тимски работници, позитивни, енергични ….

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rakuvach-na-mashina-za-kroenje–kantiranje/1512

 

loading...
Loading...