Таму каде се вртат главните скопски фаци

Loading...

Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, Ти можеш да биде оној кој ќе им го носи кафето. 

Таму бакшишот е неизбежен, а платата редовна. Познато кафуле бараат човек за во својот тим. Дали ти си тој?

 https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/konobar–ka/1621

loading...
Loading...