Четворица од вас имаат шанса да станат државни службеници

Loading...

Четворица од вас имаат шанса да станат државни службеници. 

 

Станува збор за различни работни позиции и различни профили.

Провери кое работно место најмногу ти одговара аплицирај и вработи се во институцијата каде другите бараат работа- Агенцијата за вработување!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/agencija-za-administracija-/1664

loading...
Loading...