Ти закажуваш состаноци!!!

Loading...

Ти закажуваш состаноци. Ти донесуваш одлуки.

Ти го имаш последниот збор. Ти си лидер на тимот кој работи со веб сервери и софтверски системи од автомобилската индустрија.

Твоето информатичко знаење е пресудно.

Аплицирај за LEAD DEVELOPER во BRANSYS.

 

https://vrabotuvanje.com/job-advert/lead-developer/1679

hr id=

loading...
Loading...