Работа за SOFTWARE PROGRAMMER (MS SQL & .NET)

Loading...

Работа за SOFTWARE PROGRAMMER (MS SQL & .NET)

Доколку имате познавање од NET, MS Visual Studioи  MS SQL/Oracle датабази, Сте дипломирани или обучени, активно го користите англискиот јазик посетете го

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/king-itc/1630 за повеќе информации и АПЛИЦИРАЈТЕ!

loading...
Loading...