Office sales consultant

Loading...

Светскиот лидер во производство и директна продажба на висококвалитетни производи, Ве повикува да се пријавите на конкурс за позиција: OFFICE SALES CONSULTANT за подрачјето на Скопје. 

Повеќе информации за работното мсто на следниов линк

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/zepter/1628

АПЛИЦИРАЈТЕ!

 

loading...
Loading...