Се бара Директор за продажба и маркетинг

Loading...

РЕНОМИРАНА КОМПАНИЈА СО ДЕЈНОСТ ПРОДАЖБА НА МАТЕРИЈАЛИ И ОПРЕМА објавува ОГЛАС за работа на позиција ДИРЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ. 

Погледнете го огласот на следниов линк и аплицирајте: 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/direktor-za-prodazhba-i-marketing/1585 

style=

loading...
Loading...