Се бара секретарка во Суташ

Loading...

Некој оваа функција ја викаат Office manager, во народот е позната како секретарка, а меѓу вас се бара оној кој може да одговори на потребните квалификации и да биде одговорна/ен за организирање на работниот ден на директорот на новата Балканска Млекара  Sütaş

Аплицирај!

Побрзај!

Вработувањето е веднаш, платата е редовна!

 

https://vrabotuvanje.com/job-advert/secretary/1697

loading...
Loading...