Се бара рецепционер

Loading...

За сите со завршено средно образование кои се: Љубезни, културни, комуникативни и желни да запознаваат нови луѓе нудиме одлична работна позиција… 

Аплицирајте за работното место РЕЦЕПЦИОНЕР.

https://vrabotuvanje.com/job-advert/recepcioner-/1683

loading...
Loading...