Сакате да работите во новиот City Mall?

Loading...

Шанса да се вработите во новиот трговски центар CITY MALL Skopje  и тоа во продавницата на  VIKTOR CHEVIGNON. Се бараат момчиња и девојчиња  тимски расположени, со чувство за креативност.Работната позиција е Асистент на продажба!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/viktor-chevignon-/1720

loading...
Loading...