Повеќе од 20 слободни работни позиции во хипермаркетот Crarrefour

Loading...

Повеќе од 20 слободни работни позиции во хипермаркетот Carrefour кој е во склоп на CITY MALL.

Стани и ти дел од 40 годишната историја на оваа компанија и стани колега со над 475 000 вработени во Carrefour низ светот. Образование? Доволно е средно.Аплицирај! Веднаш!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/rabotnici/1744

loading...
Loading...