Вработуваме Работници на каса!!!

Loading...

Вработуваме Работници на каса.

Вие сте амбициозни и одговорни личности, љубезни и вешто комуницирате?

Се што е потребно е да имате завршено најмалку средно образование….

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rabotnici-na-kasa/1762

loading...
Loading...