Петмина од вас можат да станат државни службеници

Loading...

Се работи за позиции со звање помлад соработник што значи претходното искуство не е задолжително.

Сите пет позиции се со различен опис на работни задачи.

Проверете и аплицирајте

https://vrabotuvanje.com/job-advert/drzhavni-sluzhbenici/1790

loading...
Loading...