Се бара менаџер во продавница за книги во CITY MALL

Loading...

Нова продавница во СКОПЈЕ CITY MALL, водечки регионален дистрибутер на книги, подароци и програма за домашен декор, има потреба од менаџер на продавница и продажен персонал.

Средно образование доволно високотo предност за првата работна позиција. Аплицирајте на линковите!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/menadzher-na-prodazhen-salon/1788

https://vrabotuvanje.com/job-advert/prodazhen-personal/1787

loading...
Loading...