Се бара возач

Loading...

Фирмата е македонско претставништво на Данска компанија, а твоите обврски се превоз на роба на територијата на Западна Европа. Твоите квалификации?

Да поседуваш на Ц, Д или Е возачка дозвола, да си динамичен и вреден.

Аплицирај!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/vozach/1815

loading...
Loading...