Џонсон Контролс вработува!

Loading...

Во моментов имаме три слободни работни позиции.

 

Се работи за три стручни лица кои треба да влезат во нашиот тим и да бидат лидери на одделните тимови.

Ако сакаш да бидеш дел од нашата компанија. Кликни и дознај ги деталите.

https://vrabotuvanje.com/job-advert/nie-barame-struchni-lica-vo-slednive-oblasti-/1804

loading...
Loading...