Се бара административен асистент

Loading...

Вработуваме административен асистент

Мелон Солушнс Дооел,  водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги и која моментално брои преку 2.700 вработени во 11 земји,  за својата канцеларија во Скопје има потреба од aдминистративен асистент

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/administrativen-asistent/1840

loading...
Loading...