Се бараат доставувачи на пратки

Loading...

Се бараат доставувачи на пратки .

Доколку поседувате возачка дозвола од Б –категорија, возите активно и поседувате претходно работно искуство како возач или дистрибутер, погледнете ги отворените работни места за Доставувач на пратки за следните градови: Тетово, Гостивар, Охрид, Струга, Штип, Прилеп..

https://www.vrabotuvanje.com.mk

 

loading...
Loading...