Се бараат 6 Државни службеници

Loading...

Дали сте вие еден од  6 Државни службеници?

Се бараат 6 државни службеници во Општина Гевгелија за следните работни места:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/drzhavni-sluzhbenici/1861

 

 

 

 

 

loading...
Loading...