20 вработувања во Цептер- Плата 18.000 денари плус бонуси!

Loading...

Цептер ја шиии својата продажна мрежа низ Македонија за таа цел вработува Регионални менаџери и тоа во СКОПЈЕ, ПРИЛЕП, БИТОЛА и ТЕТОВО. За секој град се вработуваат по 5 менаџери.ЦЕПТЕР гарантира:
-Стабилна работа сигурна и навремена исплата
-Плата: фиксна од 18 000 денари плус бонуси
-За работната позиција кандидатот добива комплетна обука
– Можност за напредување во странство
-Кандидатите може да бидат со средно или со високо образование
Сите детали за пријавување на овој ЛИНКЦЕПТЕР гарантира:
-Стабилна работа сигурна и навремена исплата
-Плата: фиксна од 18 000 денари плус бонуси
-За работната по

loading...
Loading...