Се бара Сметководител и Финансиски асистент

Loading...

Се бара Сметководител и Финансиски асистент.

Имате завршено средно, вишо или високо образование од областа на екомонијата, и поседувате релеванто работно искуство во областа на сметководството, пратете ја својата лична биографија на следната адреса:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/smetkovoditel-i-finansiski-asistent/1862

 

 

loading...
Loading...