Сакаш да си дел од Цементарница Усје-ТИТАН?

Loading...

Сакаш да си дел од Цементарница Усје-ТИТАН?

Да примаш висока и редовна плата?

Ако поседуваш  диплома од Машински факултет, тогаш си на  на вистинското место:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/mashinski-inzhener/1873

 

 

 

 

loading...
Loading...