Бараме Transport and Customs Administrator

Loading...

Бараме Transport and Customs Administrator.

Избраниот кандидат потребно е да поседува Универзитетска диплома, со најмалку три годишно работно искуство, познавање на македонските и ЕУ царинските системи и процедури…

Аплицирајте!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/transport-and-customs-administrator/1870

 

 

 

loading...
Loading...