Групација Титан вработува

Loading...

Цементарница УСЈЕ АД Скопје, Групација ТИТАН бара да вработи ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРО ОДРЖУВАЊЕ, кој ќе биде дел од тимот за електро одржување на индустриски машини, трансформаторски станици и релејна заштита….

Подетални одговорности, како и потребни квалификации за работната позиција можете да погледнете на следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektro-tehnichar/1874

loading...
Loading...