Сакате да работите во Alfa Телевизија?

Loading...

Сакаш да работиш во Alfa Телевизија? Ти да им ги пренесуваш дневно политичките информации на гледачите. Ако теливизиската работа ти е предизвик без разлика на завршеното образование аплицирај!

https://vrabotuvanje.com/job-advert/honorarni-sorabotnici/1887

 

loading...
Loading...