Се бараат млади банкари во ПроКредит Банка

Loading...

Доколку имате универзитетска диплома од областа на економијата, правото, земјоделието, техничките факултети или сте апсолвент на некој од горенаведените области, и имате желба да го надоградите и продлабочите своето знаење,…

АПЛИЦИРАЈТЕ!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-apliciranje-/1886

loading...
Loading...