Светскиот лидер на висококвалитетни производи ве повикува на позицијата MASTER TEAM – Office Consultant

Loading...

Доколку имате желба да бидете дел од тимот на светскиот лидер во производство и директна продажба на висококвалитетни производи, на позиција Office Consultant, Ве повикуваме да се пријавите на отворениот конкурс…

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/master-team—office-consultant/1885

 

loading...
Loading...