Ramstore вработува Продавач

Loading...

Доколку сте млади со завршено средно образование, комуникативен сте и љубезен и заинтересиран за работен ангажман со скратено работно време, Ве покануваме да аплицирате во еден од поголемите супермаркети на позиција Продавач.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodavach/1927

 

 

loading...
Loading...