Бараме Продажен персонал

Loading...

За потребите на реномиран ланец на маркети, за работен ангажман во градовите Скопје и Тетово , имаме потреба од Продажен персонал кој ги исполнува следниве квалификации:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/home

 

 

 

loading...
Loading...