ROYAL – Автомат клуб вработува Оператори

Loading...

За сите кои завршиле минимум средно образование, кои се комуникативни, одговорни, позитивни и енергични, како и флексибилни за работа во смени, Ве покануваме да аплицирате!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operatori/1926

 

 

 

 

 

loading...
Loading...