Се бара специјалист за планирање на суровини

Loading...

KROMBERG & Schubert, глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, бара да вработи Специјалист за планирање на суровини, кои ги исполнуваат следните услови:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/specijalist-za-planiranje-na-surovini/1952

 

 

loading...
Loading...