Вработуваме Правник

Loading...

Имате завршено правен факултет, и повеќе годишно искуство во соодветната гранка.

Станете дел од тимот на Реномирана Агенција за обезбедување, со аплицирање преку следниот линк:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/pravnik/1921

 

 

 

loading...
Loading...