Се бараат келнери за работа во странство

Loading...

Имаш завршено средно образование? Сакаш да заминеш од земјава?

Во моментов имаме потреба од ангажирање на кадар за позиција КЕЛНЕРИ – за работа во луксузни хотели во Доха, Катар.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelneri/1954

 

 

 

 

 

loading...
Loading...